Tweede Paasdag: Benefietconcert door Paul Weijmans


Op tweede paasdag, 28 maart 2016, geeft Paul Weijmans om 15:00 uur een benefietconcert in het Van Gogh Kerkje.

Op deze muziekmiddag in het sfeervolle Van Goghkerkje zal Paul Weijmans improviseren op de piano. Het karakter van de muziek is verstillend, ofwel gewoon lekker wegdromen en luisteren.

Ook zal deze middag de nieuwe interieurverlichting van het van Goghkerkje in gebruik worden genomen.

Na afloop van het concert is er een hapje en een drankje. Opgeven voor dit concertje kan door een mailtje te sturen naar wolf@onsnet.nu.

De toegang is € 7,50 (meer mag!) en kan worden betaald bij de ingang van het kerkje. Komt allen!

In november 2015 is dit concert geveild tijdens de Fancy Fair van de PGN. Deze fancy fair is gehouden voor de Stichting Leergeld en voor de Talent Foundation. De opbrengst van dit concert gaat dan ook naar deze stichtingen. 

De Talent Foundation heeft als doel: steun aan jonge kansarme talenten in Moi’s Bridge, Kenia. Het geld zal gebruikt worden om zes jongen mensen te steunen om hun talent te ontwikkelen en hun droom waar te maken. Dit brengt henzelf en hun families een betere toekomst en heeft tegelijkertijd een enorme uitstraling naar hun omgeving.

Stichting Leergeld Nuenen heeft als motto: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten, die voor hun leeftijdsgenoten heel normaal zijn (lid worden van een sportclub, muziekles om een instrument te leren bespelen, met school een excursie kunnen meemaken). 
Leergeld helptt deze kinderen om mee te kunnen doen.