Vrienden van


vrienden-van-bannerU bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat u deelgenomen heeft aan een activiteit van De Regenboog, het kerkelijk centrum van de Protestantse Gemeente Nuenen (PGN). We hopen dat u hier met positieve gevoelens op terugkijkt. Als dat het geval is, overweeg dan ‘Vriend van de Regenboog’ te worden.

‘Vrienden van de Regenboog’ zijn mensen die de PGN een warm hart toedragen, geen lid willen of kunnen worden maar de PGN en haar werk op allerlei terreinen wel graag willen ondersteunen. Als Vriend van de Regenboog kunt u ook deelnemen aan activiteiten zoals gesprekskringen, workshops, thema-avonden, etc. In  ons kerkblad Rond de Kerk en via de Nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de diverse activiteiten.

Vriend wordt u al voor een kleine donatie per maand. U kunt zich aanmelden als Vriend door mail te sturen naar vriendenvanderegenboog@pgn-nuenen.nl. Via onze nieuwsbrief houden wij u dan op de hoogte van activiteiten die mogelijk interessant voor u zijn.

Natuurlijk is een eenmalige donatie ook van harte welkom! Deze kunt u doen op rekening: NL93 FVLB022 542 5955 tnv PGN inz VVDR te Nuenen.

We hopen u nog vaak te mogen verwelkomen!