Kiezen in de supermarkt


De workshop gaat helaas niet door wegens coronaklachten van de spreker.

De workshop ‘Kiezen in de supermarkt’ gaat over ethische keuzes en dilemma’s waar je tegenaan loopt als je gewoon je dagelijkse boodschappen doet. Misschien sta je er niet eens bij stil dat je keuzes maakt, laat staan ethische. Toch gebeurt dit wel degelijk en dat maakt deze workshop zichtbaar.
Wat bepaalt bijvoorbeeld dat je kiest voor biobonen die zijn ingevlogen of juist gewone bonen van Nederlandse bodem? Of sojaburgers of hamburgers. Of 1, 2 of 3 sterren vlees.

De workshop is eigenlijk gemaakt als life gebeuren, waarin je in groepjes uiteen gaat om te overleggen en te discussiëren. Door corona gaat dat nu een beetje anders. Nu gaat alles via Zoom, maar het is nog steeds interactief.
De workshop wordt gegeven door Alfred Slomp, schrijver van het boek Superwaar.

Datum en tijd
woensdagavond 24 maart. Aanvang 19:45 uur. Einde 22:00 uur.

Zoomlink
vervalt

Zoom installeren
Zie
Zoom-installeren-en-gebruiken Het is aan te bevelen dit een paar dagen van te voren te proberen, dan is er nog genoeg tijd om contact met ons op te nemen als het niet lukt. Komt u er niet uit, stuur dan een e-mail naar groeneters@onsnet.nu

Kosten
De workshop is gratis te volgen. Wel stellen wij een vrijwillige bijdrage op prijs. U kunt een bedrag storten op rek.nr  NL 88 RABO 0373 7262 79 t.n.v. Protestantse Gemeente te Nuenen
onder vermelding van: workshop. Mag altijd, natuurlijk. Maar de workshop gaat niet door.