Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theoscoop

15 mei : 20:00

Theoscoop is het filmhuis van de PGN. Er worden films gedraaid van buiten het gewone bioscoopcircuit. Ze passen in het jaarthema, zetten aan tot nadenken of zijn gewoon geweldig mooi. We vertonen films zonder pauze. Vooraf is er inloop met koffie en thee, achteraf gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje. De film begint om 20:00 uur. Kosten: uw vrijwillige bijdrage, o.a. voor het aanschaffen van de films. De films zijn maandelijks op woensdagavond.

De laatste avond, 15 mei, beginnen we vroeg: om 18.00 uur, met een potluck. Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waar-bij elke deelnemer eten meebrengt (graag zelf bereid… denk ook aan vegans en vegetariërs) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten.

Komend jaar hebben we een experiment! Om ook mensen die liever ’s avonds de deur niet meer uitgaan tegemoet te komen starten wij met: Theoscoop op zondagmiddag: in de donkere maanden van het jaar, november en januari. We beginnen om 15 uur, met aansluitend een drankje.

Woensdag 15 mei 2024, 15:00 uur:  Interstellar
In de nabije toekomst is de aarde bijna uitgeput geraakt, dus werken NASA-wetenschappers aan een plan om de mensheid via een wormgat naar een verre planeet te verkassen. Ruimtevaarder Cooper moet voor deze missie zijn kinderen achterlaten. Dit familiedrama vormt weliswaar de kern van Interstellar, maar ook een sciencefiction-epos over de ruim-te en langer dan de meeste films van Theoscoop….bijna 3 uur.

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
20:00

Locatie

De Regenboog
Sportlaan 5
Nuenen,Nederland
+ Google Maps