Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theoscoop

17 april : 20:00

Theoscoop is het filmhuis van de PGN. Er worden films gedraaid van buiten het gewone bioscoopcircuit. Ze passen in het jaarthema, zetten aan tot nadenken of zijn gewoon geweldig mooi. We vertonen films zonder pauze. Vooraf is er inloop met koffie en thee, achteraf gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje. De film begint om 20:00 uur. Kosten: uw vrijwillige bijdrage, o.a. voor het aanschaffen van de films. De films zijn maandelijks op woensdagavond.

De laatste avond, 15 mei, beginnen we vroeg: om 18.00 uur, met een potluck. Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waar-bij elke deelnemer eten meebrengt (graag zelf bereid… denk ook aan vegans en vegetariërs) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten.

Komend jaar hebben we een experiment! Om ook mensen die liever ’s avonds de deur niet meer uitgaan tegemoet te komen starten wij met: Theoscoop op zondagmiddag: in de donkere maanden van het jaar, november en januari. We beginnen om 15 uur, met aansluitend een drankje.

Woensdag 17 april 2024, 20:00 uur:  The Darjeeling limited
Drie van elkaar vervreemde broers reizen per trein door India. Control freak Francis plant de reis tot op de minuut. Tot irritatie van Peter en Jack, die eigenlijk vooral mee-gaan om hun lastige thuissituaties te ontvluchten. Een sfeervolle, kleurrijke, grappige film, die zo nu en dan ook weet te ontroeren.

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
20:00

Locatie

De Regenboog
Sportlaan 5
Nuenen,Nederland
+ Google Maps