Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theoscoop

27 maart : 20:00

Theoscoop is het filmhuis van de PGN. Er worden films gedraaid van buiten het gewone bioscoopcircuit. Ze passen in het jaarthema, zetten aan tot nadenken of zijn gewoon geweldig mooi. We vertonen films zonder pauze. Vooraf is er inloop met koffie en thee, achteraf gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje. De film begint om 20:00 uur. Kosten: uw vrijwillige bijdrage, o.a. voor het aanschaffen van de films. De films zijn maandelijks op woensdagavond.

De laatste avond, 15 mei, beginnen we vroeg: om 18.00 uur, met een potluck. Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waar-bij elke deelnemer eten meebrengt (graag zelf bereid… denk ook aan vegans en vegetariërs) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten.

Komend jaar hebben we een experiment! Om ook mensen die liever ’s avonds de deur niet meer uitgaan tegemoet te komen starten wij met: Theoscoop op zondagmiddag: in de donkere maanden van het jaar, november en januari. We beginnen om 15 uur, met aansluitend een drankje.

Woensdag 27 maart 2024, 20:00 uur Tár
Lydia Tár is een grensverleggende dirigent van een groot Duits orkest. We ontmoeten haar op het hoogtepunt van haar carrière, terwijl ze zowel een boekpresentatie als een live uitvoering van Mahlers Vijfde Symfonie voorbereidt. Maar dan gaat het verhaal een andere kant op…een gevierde dirigent, die misbruik maakt van haar machtspositie: ze walst over mensen heen, ruïneert carrières en legt het aan met jonge vrouwen die onder de indruk van haar zijn. #She Too.

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
20:00

Locatie

De Regenboog
Sportlaan 5
Nuenen,Nederland
+ Google Maps