Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theoscoop

21 februari : 20:00

Theoscoop is het filmhuis van de PGN. Er worden films gedraaid van buiten het gewone bioscoopcircuit. Ze passen in het jaarthema, zetten aan tot nadenken of zijn gewoon geweldig mooi. We vertonen films zonder pauze. Vooraf is er inloop met koffie en thee, achteraf gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje. De film begint om 20:00 uur. Kosten: uw vrijwillige bijdrage, o.a. voor het aanschaffen van de films. De films zijn maandelijks op woensdagavond.

De laatste avond, 15 mei, beginnen we vroeg: om 18.00 uur, met een potluck. Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waar-bij elke deelnemer eten meebrengt (graag zelf bereid… denk ook aan vegans en vegetariërs) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten.

Komend jaar hebben we een experiment! Om ook mensen die liever ’s avonds de deur niet meer uitgaan tegemoet te komen starten wij met: Theoscoop op zondagmiddag: in de donkere maanden van het jaar, november en januari. We beginnen om 15 uur, met aansluitend een drankje.

Woensdag 21 februari 2024, 19:00 uur Demain tout commence
Samuels leven wordt overhoopgegooid als een voormalige vlam een kind bij hem achterlaat en beweert dat het zijn dochter is. Samen met zijn dochter verhuist hij naar Londen, vastbesloten om de moeder op te sporen, zonder succes. Acht jaar lang blijft zij spoorloos, maar dan duikt zij weer op om haar dochter op te eisen.

Gegevens

Datum:
21 februari
Tijd:
20:00

Locatie

De Regenboog
Sportlaan 5
Nuenen,Nederland
+ Google Maps