Wereldgebedsdag


Welkom op Wereldgebedsdag

Ik alleen weet wat ik van plan ben met jou te doen – volgens Gods woord – plannen van vrede en niet van ongeluk; Ik wil je toekomst en hoop geven. (Jeremia 29:11)

Welkom op de Wereldgebedsdag vanuit Engeland, Wales, Noord-Ierland. Wordt rond vrijdag 4 maart 2022 onderdeel van de wereldwijde gebedsketen. De gebeden, liederen en teksten zijn samengesteld door vrouwen uit Engeland, Wales en Noord-Ierland.

Haar onderwerp: “GODS BELOFTE:  HOOP! “

Elk jaar bidden we voor vrede. Dit jaar gedenken we Oekraïne en al diegenen die lijden onder oorlog en geweld. De vrouwen uit Engeland, Wales en Noord-Ierland hebben hiervoor een gebed voor vrede geformuleerd .

De wereldwijde verbinding in gebed geeft ons hoop: of het nu ter plaatse in de kerkgemeenschap is, of online, voor de televisie, of bij een openluchtgebed of een station. de Wereldgebedsdag 2022 vindt plaats!

Wij nodigen u van harte uit om op vrijdag 4 maart 2022 om 14:30 uur deel te nemen aan de viering WERELDGEBEDSDAG. Het thema is ‘GODS BELOFTE’.

De viering vindt plaats in de Kapel in “de Akkers”, Margot Begemannstraat, Nuenen (Het wordt ook uitgezonden via de Lokale Omroep Nuenen,LON)

Dieuwertje Kaper en anderen.