Vlag van verbinding


Misschien hebt u gezien hoe in de paasdienst voorganger Marlies Schulz aandacht vroeg voor het project Vlag voor de Zorg en de vlag liet zien. Zie bijgaande foto. Aan de gevel van De Regenboog hangt deze vlag ook al te wapperen. Zo kan een op dit moment noodgedwongen sprakeloos kerkgebouw toch laten zien hoe zeer de zorg ons ter harte gaat en ook onze zorg is!

Maar ook kan zo getoond worden dat we denken aan medemensen die het zoveel minder hebben getroffen met hoe er voor hen gezorgd wordt. Denk aan vluchtelingen, zoals b.v. in Lesbos op de rand van ons eigen Europa.  De Stichting Vluchteling probeert meer dan een druppel op die gloeiende plaat te zijn.

U kunt helpen: rechtstreeks op giro 999, maar ook door ook de groene vlag uit te hangen en die aan te schaffen via www.vlagvoordezorg.nl  waarbij de helft van wat die kost ten goede komt aan de Stichting VluchtelingAls u twee vlaggen bestelt, bijvoorbeeld samen met uw buren, is verzending gratis. En wat ook kan: ga zaterdag 18 april naar winkelcentrum Parkhof. Daar worden vanaf 10:30 de vlaggen verkocht.