Taizévesper


Eerste Paasdag: de Taizé-vesper ‘via livestream’.

Komende zondag 4 april is het Pasen en is ook de eerstvolgende Taizévesper. Ook dit keer is de vesper via een livestream te zien.

Natuurlijk is er ‘Nieuw Leven’ gegeven. Niet alleen het innerlijke leven, maar ook de natuur om ons heen is aan het ontluiken.
Ook weten we dat het onmogelijke mogelijk wordt, als we door de zure appel heen moeten bijten, zien we om ons heen wat er gebeurt. Natuurlijk hebben we vragen, maar toch….?
Laat jouw gedachten dwalen, wat is er allemaal gebeurt? Het karakter van de vesper is verstillend, even los van de dagelijkse hectiek. Zeker op deze dag merken, dat ook het ondenkbare gebeurt: Pasen.

De lente dient zich aan, wat mag je hopen en wat wil je verwachten?
In deze tijd stil staan we nog stil bij iedereen in onze omgeving. Stil staan bij wat je lief is, bij de keuzes die je moet maken.

Het thema van de vesper is ‘Pasen, het Wonder’!

De vesper wordt weer uitgezonden vanuit De Regenboog. We zoeken momenten van rust, we lezen mooie teksten en luisteren naar mooie piano-improvisatie en verstillende muziek uit Taizé.

Rust, nadenken en even tot jezelf komen. Het zoeken van een rustpunt in het leven van alledag…..
Misschien is het een mooie kennismaking om zo’n vesper eens af te luisteren  en mee te lezen? Als je de vesper thuis wilt volgen kan je de link van de livestream vinden op  www.pgn-nuenen.nl/verbinding). De vesper begint zondagavond 4 april 2021 om 19:30u. Vooraf is er pianomuziek.