Actueel


Coronaregels -update 18 januari 2022

De kerken mogen weer open!!

Met ingang van zondag 23 januari zijn kerkdiensten weer toegankelijk voor bezoekers. We kunnen weer samenkomen om een dienst te vieren. Het betekent voorlopig nog wel, dat de regels gelden van voor de lockdown. Dat houdt in: verplichte looproutes (achterom of de voordeur), registreren bij de ingang, handen ontsmetten en geen kapstok gebruiken, mondkapje op tot op uw plaats. U mag het mondkapje af tijdens de dienst.

Andere activiteiten


Het advies van de landelijke PKN vermeldt dat andere kerkelijke activiteiten weer zijn toegestaan: vergaderingen, catechese, gespreksgroepen, koorrepetities e.d. Dat alles onder voorbehoud, dat de 1,5 meter wordt aangehouden en dat mondkapjes worden gebruikt bij verplaatsing.
Maar ook het Open Huis kan weer plaatsvinden, echter zolang er geen horecafunctie wordt toegepast. Een kopje koffie valt daar niet onder. Maar maaltijden verstrekken (Samen aan Tafel) is een horeca gebeurtenis. U weet dat de horeca nog even niet mag open mag.

Mochten er weer veranderingen  komen, dan kunt u die op deze pagina lezen, maar via de Nieuwsbrief zullen wij u daarop attenderen.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de leden van het coronateam: Sity Keizer en Carel Haisma via het adres pgn.nuenen@gmail.com of via tel.nr. 283 2357 of 283 4363