Actie voor Lesbos


Actie voor Lesbos

Karel van de Grinten, Carla van Doorn en Marianne Smouter van ZWO hebben in samenwerking met Anneke en Lianne Geerts een leuk plan bedacht in plaats van de solidariteitsmaaltijd. Wij gaan voor u de keuken in en vullen doosjes met heerlijke zelfgemaakte Griekse lekkernijen.

De opbrengst is voor Because we Carry op Lesbos. Wij verzamelen geld voor de zwangere vrouwen en een goede start voor hun baby’s. Er is aan van alles een tekort en de situatie in het kamp is enorm triest, maar wij hopen te zorgen voor voorlichting, goede voeding voor de moeder, de eerste spulletjes voor de baby en alles om te zorgen voor de moeders en hun baby’s. Het wordt dan ook een blije doos die wij hebben genoemd: de LESBOX.

U kunt deze eenvoudig bestellen via Lesboxvoorlesbos@gmail.com tot uiterlijk 2 mei met naam en aantal boxen. Ook graag uw telefoonnummer vermelden! U kunt kiezen tussen een zoete of een hartige box. Het ophalen van de boxen kan op 8 mei van 15.00 tot 17.00 uur bij De Regenboog in Nuenen. De kosten zijn € 10,00. Graag contant betalen. Mocht het lastig zijn om de Lesbox op te halen, dan kan deze bij u thuis afgeleverd worden.

De moeders op Lesbos zetten zichzelf op de laatste plek. Wij zetten hen op de eerste!