Erwtensoep eten bij de buren

Op zaterdag 18 november 2023 is er een erwtensoepactie in het Kruispunt, van 14.00 uur tot 19.00 uur. Slachthuisstraat 22, 5664 EP Geldrop.
Deze actie wordt al vele jaren met succes gehouden in Geldrop en is vergelijkbaar met onze Solidariteitsmaaltijd in Nuenen.


De opbrengst is voor de projecten in Labuan Pandan, Oost Lombok Indonesië.
Onze stichting Anak-Anak Lombok Timur (“Kinderen van Oost Lombok”) zet zich in voor betere leef- en woonomstandigheden voor kinderen en hun families in Oost Lombok. Informatie over onze stichting en de projecten kunt u vinden op de website
www.anak-anak-lombok-timur.nl
De opbrengst van de erwtensoepactie gaan we besteden aan wat de mensen het hardst nodig hebben: waterdichte huizen, toiletten, medische zorg en schoolmaterialen voor de kinderen.

Behalve erwtensoep (2e kop per persoon gratis, ook vegetarisch en met gratis appel/mandarijn en brood) zullen ook pannenkoeken en salades verkrijgbaar zijn. De erwtensoep kost € 6,00.

Het traditionele Rad van Avontuur zal draaien met aantrekkelijke prijzen.
De boekenmarkt en koopjesmarkt zullen natuurlijk niet ontbreken..

Ook dit jaar zijn er weer allerlei homemade producten zoals jam, vruchtensaus, sap etc. te koop. Met ook cranberries van Terschelling!
En natuurlijk zelfgemaakte bloem- en kerststukjes, nestkastjes, vogelvoederhuisjes, mezenklompen, houten kerstboompjes, en andere leuke cadeautjes voor sinterklaas en kerst.

En dankzij Toon en Grace kunnen we weer genieten van live muziek.
We hopen u te ontmoeten op de 18e november! En (O)ma’s en (O)pa’s: neem vooral uw (klein)kinderen mee! Voor de poster: klik hier.

Henk Schalen
Klaaske van Leussen
henklaaske@onsbrabantnet.nl
06-10845889
PGN-logo 2016
Email Marketing Powered by MailPoet