ZONDAGMORGEN ANDERS OP 2 JUNI
Met Leonie van der Grinten, strafrechtadvocaat

Komende zondag is er weer een bijzondere dienst. Bij een “Zondagmorgen Anders” zal Leonie van der Grinten, ook wel bekend als Meester Leonie, een preek van de leek houden. Leonie is strafrechtadvocaat en is daarnaast actief op vele fronten om een breed publiek op een eigentijdse wijze te informeren over het strafrecht. Ze schrijft regelmatig blogs. Op sociale media heeft zij al meer dan 100.000 volgers. Ze geeft masterclasses en houdt lezingen door het hele land. In 2023 verscheen haar boek over haar leven als strafrechtadvocaat. Haar boek is overigens zondag ook te koop.

Het onderwerp van haar lezing zal zijn “Wie is toch die mens achter de verdachte”. Het is misschien wel een logisch vervolg op de vraag: Wat is dan goed? Of wat is niet goed? Daar hadden we het een maand geleden over samen met Stevo Akkerman. En hoe verhouden we ons tot die mens die wellicht een misstap maakt? Oordelen wij ook zo snel?

Verdere medewerking is er van Ds. Marlies Schulz. Samen met haar heeft de voorbereidingsgroep deze dienst samengesteld. Alles bij elkaar belooft het weer een bijzondere Zondagmorgen Anders te worden.
Van harte welkom!
PGN-logo 2016
Email Marketing Powered by MailPoet