2021 Banner

Pelgrimswandeling

HAI_pelgrimswandeling 2015 (2)
De Protestantse Gemeente Geldrop-Mierlo organiseert, samen met de R.K. parochie, al sinds 2005 in het voorjaar en in het najaar een pelgrimswandeling. Deze wandelingen hebben altijd een thema om ons op te bezinnen.
We hopen op 15 april 2023 de 31e wandeling te houden. Het thema sluit aan op de carrouseldiensten, die in januari/februari werden gehouden: ‘Een engel op je pad’.

Deze keer maken we een wandeling door een mooi deel in ons eigen Brabantse land: de ‘klooster-rondwandeling’ van ongeveer 13 km. bij Aarle-Rixtel en Gemert. Deze rondwandeling is onderdeel van de lange-afstandsroute ‘Ons Kloosterpad’, die in 15 etappes langs vijftig historische kloosters en abdijen in Noord-Brabant gaat.
Onderweg leggen we ergens aan voor een kop koffie en we houden een lunchstop om ons meegebrachte brood op te eten.

We vertrekken met eigen auto’s (poolen) om 09.00 uur van ’t Kruispunt, Slachthuisstraat 22 in Geldrop.
De start van de wandeling is bij het Missieklooster Heilig Bloed, Kloosterdreef, Aarle-Rixtel. We volgen deze keer de knooppunten.

Je kunt je tot 8 april opgeven via het e-mailadres cjvanklinken@hotmail.nl. Voor ons is het prettig te weten met hoeveel mensen we kunnen zijn. Als je rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling gaat, wil je dat dan bij de aanmelding aangeven?

Iedereen, ook uit onze buurgemeenten, is van harte welkom!

De voorbereidingsgroep,
Lucy van den Berg
Lies Gerritsen
Ineke van Klinken
Marie-Louise Luijten

PGN-logo 2016
Email Marketing Powered by MailPoet