2021 Banner
koster

Gevraagd!

Het team van kosters in De Regenboog is sinds een paar maanden uitgedund. Hadden we tot voor kort 8 mensen ter beschikking, dat aantal is nu gedaald naar 5 kosters. Voor de reguliere zondagsdienst betekent het dat we nu 1 maal per 5 weken aan de beurt zijn. Dat is nog redelijk op te brengen. Maar naast de reguliere kerkdiensten zijn er ook aan andere activiteiten. Denk hierbij aan uitvaartdiensten.
Omdat uitvaarten altijd overdag plaatsvinden, zal er een niet-werkende koster nodig zijn. En juist het huidige team bestaat uit mensen, die nog in het arbeidsproces zijn.
Wat wij zoeken is iemand (m/v) die bereid is om als inval-koster bij een uitvaart te fungeren. U wordt dus niet opgenomen in het dienstrooster van kosters, maar alleen in geval nood benaderd. U hoeft geen specifieke kennis te hebben, maar wel sociale vaardigheden te bezitten. Over verdere invulling van deze functie kunnen we u nader informeren.
Overigens: een reguliere nieuwe koster zou ook erg welkom zijn!
Het zou fijn zijn als er mensen zijn die op deze oproep willen reageren!

Zondag a.s. liggen er weer gevonden voorwerpen uitgestald in de Ontmoetingsruimte. Er zijn jassen, tassen, paraplu’s, sleutels en brillen. Kijkt u even of er iets van u bij is? Deze spullen gaan binnenkort naar de kringloopwinkel.

Namens de kosters,
Carel Haisma, coördinerend koster
tel. 040-2834363

PGN-logo 2016
Email Marketing Powered by MailPoet