2021 Banner

Startweekend 9 tot 11 september

Beste Nieuwsbrieflezer,

Dit weekend starten wij in het nieuwe seizoen met 2 activiteiten:

Op vrijdag 9 september draait het eetcarrousel.
Als u zich daarvoor hebt opgegeven wordt u rond 17.30 uur in de Regenboog verwacht. In de kerk delen wij een hapje en een drankje en u ontvangt het adres waar u welkom bent voor het voorgerecht. Als het niet lukt om tussen 17.30 en 18.00 uur in de kerk te zijn kunt u bij Sity Keizer (040 283 2357) het adres opvragen voor het eerste deel van de maaltijd.
Op uw eerste adres hoort u bij wie u welkom bent voor het hoofdgerecht.
Met opgegeven allergieën en andere wensen wordt rekening gehouden.
Om 20.30 uur komen wij allen weer terug in de kerk om daar de maaltijd af te sluiten met een toetje, koffie en thee of frisdrank (voor de kinderen).

Op zondag 11 september om 10.00 uur wordt u – zonder tegenbericht op zaterdag - in de pastorietuin aan de Berg 26 verwacht voor de startzondag.
Wij vieren een interactieve dienst o.l.v. Pieter Flach en Marlies Schulz rondom ons nieuwe jaarthema ‘Zoekend naar licht’. Er zijn verschillende workshops: u kunt kennis maken met een stiltemeditatie of met iemand een Emmaüswandeling doen of een gesprek hebben of een creatieve verwerking doen.
Aansluitend is er weer een ontmoeting met koffie, thee, frisdrank en iets lekkers.
Er is een aantal stoelen beschikbaar, maar als u in de gelegenheid bent om een eigen stoel mee te nemen, is dat zeer welkom!

Het voorbereidingsteam
PGN-logo 2016