2021 Banner
Op zaterdag 30 april overleed op 74-jarige leeftijd

Betty Algera-de Vries

Echtgenote van Folkert Algera

Betty was 51 jaar getrouwd met Folkert en samen kregen ze 3 kinderen: Hilde, Nienke en Maaike. Betty was samen met Folkert ook trotse grootouder van 5 kleinkinderen.
Voor velen was Betty een heel bekend gezicht in de Protestantse Gemeente. Iedereen die haar kende zal zich haar stralende glimlach herinneren of haar bemoedigende woorden voor wie even een hart onder de riem nodig had. Altijd was Betty bereid om taken voor de gemeenschap op zich te nemen. In de laatste jaren was dat vooral de leiding van de 57+club, die haar aan het hart lag.
Helaas kreeg Betty in het afgelopen najaar te horen dat ze ongeneeslijk ziek was en nog maar kort te leven had. Haar laatste levensmaanden waren getekend door de wil om nog veel te genieten van iedereen die haar lief was en door moeilijke momenten van ziekte en pijn en steeds meer moeten inleveren. In het Bijna Thuis Huis Latesteyn is Betty in het bijzijn van Folkert en hun kinderen op zaterdag jongstleden overleden.
Op zaterdag 7 mei is er om 13.00 uur in de stilteruimte van de kerk gelegenheid om Betty een laatste groet te brengen, daarna nemen wij in de Regenboog om 13.30 uur afscheid van Betty en brengen wij haar naar haar laatste rustplaats op de Roosdoncken. Aansluitend daaraan is er in de Regenboog gelegenheid om het leven van Betty te vieren en herinneringen uit te wisselen.
De dankdienst voor het leven van Betty is live te volgen en later nog terug te kijken via: https://kerkdienstgemist.nl/stations/913-PGN-Nuenen.
Correspondentieadres: Molvense Erven 130, 5672 HP Nuenen
Ds. Marlies Schulz
PGN-logo-kleur-600ppi