2021 Banner

Bericht van overlijden

Op vrijdag 29 april overleed op 78-jarige leeftijd:

Daan Johan Vossebeld

Echtgenoot van Arda Vossebeld-Dijkhuizen

Daan was bijna 55 jaar getrouwd met Arda. Samen hebben ze 3 kinderen, Ingrid, Rutger en Danielle. Vroeg verloren ze haar eerst dochter, Ingrid. Een verdriet dat bleef en een stempel op hun verdere leven drukte. Hun warmte en liefde gold nu hun twee andere kinderen, Rutger en Danielle, en vele anderen die op hun levenspad kwamen.
Daan was een mensenmens en vol humor. Hij kon met iedereen goed praten en deed dat ook op zijn vele wandelingen vanuit thuis. Van 1966 tot 2004 werkte hij bij Philips en na zijn pensioen deelde Arda en hij een gezamenlijke hobby, namelijk familiegeschiedenissen uitzoeken.
In 2021 keerde een eerder vastgestelde kanker bij Daan terug en was dit keer ongeneeslijk. In de laatste weken ging Daans gezondheid snel achteruit. Ondanks het feit dat hij lichamelijk steeds verder achteruit ging, waren zijn laatste levensmaanden een bijzondere tijd voor Daan, Arda en hun kinderen. In de nacht van donderdag op vrijdag is Daan overleden.
Op woensdag 4 mei nemen wij hier in de Regenboog om 14.00 uur afscheid van Daan en brengen hem daarna naar zijn laatste rustplaats op de Roosdoncken. Daarna is er een informeel samenzijn in de Regenboog.

Correspondentieadres: Molvense Erven 82, 5672 HM Nuenen
Ds. Marlies Schulz

PGN-logo-kleur-600ppi