2021 Banner
De Mayabox
In de kerkdienst van afgelopen zondag werd melding gemaakt van de verkoop van de Mayabox door de leden van ZWO. Na de dienst hebben we nog 42 boxen verkocht. Waarvoor dank! Er zijn nog boxen beschikbaar!

Karel van de Grinten, Carla van Doorn en Marianne Smouter van ZWO gaan in samenwerking met MOV en Stichting Nuenen- Guatemala de "Mayabox" verkopen. Wij gaan voor u de keuken in en vullen doosjes met heerlijke zelfgemaakte Midden- Amerikaanse gerechten. De opbrengst van de boxen gaat naar een duurzaam landbouwproject voor 50 jongens en meisjes uit twee Maya-gemeenschappen in Guatemala.
U kunt de Mayabox eenvoudig bestellen via Mayabox2022@gmail.com tot uiterlijk 2 mei vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en het aantal boxen. U kunt kiezen tussen een zoete of een hartige box.
Het ophalen van de boxen kan op zaterdag 7 mei van 15.00 tot 17.00 uur bij de Clemenskerk in Nuenen. De kosten zijn € 10,00. Graag contant betalen. Mocht het lastig zijn om de Mayabox op te halen, dan kan deze bij u thuis afgeleverd worden.

Namens werkgroep ZWO
Carla van Doorn

Mayabox
PGN-logo 2016