2021 Banner

Levende Adventskalender 2022

Elke dag gaat een deurtje open! - Doe mee met de Levende Adventskalender van Nuenenaren voor Nuenenaren.

De feestdagen komen eraan. Maar wat zal mooier zijn dan deze december-maand samen te beleven? Elkaar ontmoeten op plekken waar je anders niet komt? Mensen spreken die je nog niet kent? En samen iets leuks doen? Zo wordt het einde van het feestjaar van 200 jaar Nuenen, Gerwen, Nederwetten in gezellige sfeer afgesloten.
Misschien heeft u de adventskalender al bij de Nuenense Krant ontvangen, maar voor de zekerheid sturen wij hem ook nog eens in de bijlage toe. Deze kalender is een open uitnodiging om elkaar in de donkere dagen van december op verschillende plekken in het dorp te ontmoeten.
Als kerken van Nuenen hebben wij samen met LEV Nuenen deze kalender voor u gemaakt. Elke dag gaat ergens een deur open en is er iets te doen: met Pieten gymmen, samen gezellig koffie drinken, een film kijken, op bezoek gaan bij onze gasten uit Oekraïne, een kijkje nemen in de tuinen van Vincent, kerststukjes en een kwartetspel maken, koekjes bakken, elkaar bij een vuur ontmoeten… . Er valt veel te beleven.
Soms moet u zich wel even van tevoren opgeven voor een activiteit of ontmoeting. Maar overal bent u van harte welkom!

ds. Marlies Schulz
PGN-logo 2016
Email Marketing Powered by MailPoet