2021 Banner

Bericht van overlijden

Op woensdag 23 februari is overleden

Wilhelmus Franciscus Wiegmans

Wim is op 31 december 1933 in Den Haag geboren en op 88-jarige leeftijd overleden. Wim was katholiek, zijn familie kwam oorspronkelijk uit Zaltbommel.
48 jaar lang waren Truus en Wim getrouwd en al in 1980 kwamen ze in Nuenen aan de Brabantring te wonen. Al die jaren in Nuenen waren Truus en Wim onafscheidelijk van elkaar. Als Truus naar de kerk wilde, kwam Wim mee en zo waren Truus en Wim vertrouwde gezichten in onze gemeente. Helaas was dit door de verslechterde gezondheid van Truus in de afgelopen jaren helaas veel minder geworden. Maar met alle liefde die hij kon geven zorgde Wim voor Truus.
Het was een schok toen Wim enkele weken geleden te horen kreeg dat hij ongeneeslijk ziek was en niet meer lang te leven had. Na een kort maar zwaar ziekbed is Wim in het bijzijn van Truus en zijn zoon Ruud afgelopen woensdag overleden.
Het afscheid voor Wim vindt plaats op woensdag 2 maart om 15.30 uur in de Lumen-aula van crematorium Rijtackers, Anthony Fokkerweg 150, 5651 GZ te Eindhoven. Na de plechtigheid is er gelegenheid de familie te condoleren in de koffiekamer van het crematorium. U bent daar van harte welkom!

Als u Truus een kaart wilt sturen kan dit naar haar thuisadres:
Brabantring 23, 5672 EE Nuenen.

Ds. Marlies Schulz
PGN-logo-kleur-600ppi