2021 Banner

Oproep

De redactie van Rond de Kerk wil u graag een gelukkig nieuwjaar wensen! Samen met u willen we ook in 2022 doorgaan met het maken van een Rond de Kerk die bijdraagt aan verbinding in onze kerk. Voor de komende nummers doen wij een tweetal oproepen.

Voor het thema ‘kleren maken de man’: een bijzonder kledingstuk. Eén met een verhaal, of bijzondere herinnering. Heeft u zoiets? Graag dan een korte uitleg aan ons opsturen, liefst met (digitale) foto. Dit is voor het komende nummer, dus uiterste inleverdatum 1 februari, maar hoe eerder hoe liever.

Voor het thema ‘ambtsgewaad’: doet u nu, of deed u vroeger werk waarbij u een uniform aan moest? Ook in dit geval ontvangen wij graag een (digitale) foto en korte uitleg. Voor dit nummer is de uiterste inleverdatum 22 maart, maar ook nu geldt hoe eerder hoe liever.

Korte stukjes, waarin mensen iets over zichzelf vertellen dragen bij aan het beter leren kennen van elkaar. Meestal vinden we het leuk iets over een ander te lezen, dus waarom niet ook eens een ander de kans geven jou beter te leren kennen?
Inzendingen graag naar ons normale e-mailadres: kerkblad@pgn-nuenen.nl

Redactie Rond de Kerk


PGN-logo-kleur-600ppi