Banner-Nieuwsbrief-Van-nu-naar-morgen-wat-is-het-je-waard-rechts

Levend Kerstverhaal komt met film

In 2020 steken de Nuenense kerken het Levend Kerstverhaal in een digitaal nieuw jasje: een korte film met oude en nieuwe beelden, begeleid met voice-over. Op 19 december is de première te zien in De Regenboog.

LKV-front-film
klik voor trailer

Licht in de donkere dagen voor Kerst

Deze prachtige film zal vanaf 16:00 uur elk uur worden getoond op groot scherm. Telkens krijgen dertig bezoekers de kans om hierbij aanwezig te zijn. Jong en oud is van harte welkom!

Het zal een ‘aangeklede’ voorstelling zijn waardoor de beleving versterkt wordt. En wat dat inhoudt…, laat u verrassen. Pieter Flach speelt ‘Meneer uit een andere tijd’. Samen met drie kinderen, Birte, Suus en Christian gaat hij op zoek naar het Kerstverhaal. Komt het zien!

Natuurlijk wordt deze voorstelling uitgevoerd conform de geldende RIVM maatregelen. De film duurt 15 minuten. U kunt zich aanmelden via de link: https://www.levendkerstverhaalnuenen.nl/reserveren.html

Zo heeft ook 2020 een uniek Levend Kerstverhaal. De traditie wordt onafgebroken hooggehouden. Het is mogelijk om dit evenement te volgen via de live stream op Facebook. Achteraf zal de film op Youtube zijn te zien.

Voor meer informatie, kunt u bellen met Sonja de Jong (06 – 4492 8332) of Dorine Smilde (06 – 383 080 89)
MailPoet