Banner-Nieuwsbrief-Van-nu-naar-morgen-1-1024x138

donderdag 10 december: Klaus

klaus
Vanaf het eerste moment voelt Klaus aan als een kerstklassieker, ook vanwege de animatiestijl die doet denken aan de handgetekende films van vroeger. Klaus gaat over Jesper, die, wanneer hij zichzelf onderscheidt als de slechtste leerling-postbode aan de academie, gestationeerd wordt op een besneeuwd eiland ten noorden van de poolcirkel.

De eilandbewoners zijn echter te druk met hun eeuwenlange vetes om post te versturen. Pas als Jesper een oude bebaarde timmerman in het bos ontdekt, met een schuur vol speelgoed, weet hij het tij te keren.
U bent van ons gewend dat we in december een film draaien samen met Amnesty Nuenen, ter onderstreping van de Internationale Mensenrechtendag, 10 december. De plannen die we daarvoor hadden zijn echter niet te verenigen met de coronasituatie en daarom stellen we die uit tot volgend jaar. In plaats daarvan draaien we dit jaar een ander soort film en wel online. Dat ging vorige maand heel goed, ook de nabespreking per video was de moeite waard.

We beginnen met een video-ontmoeting vanaf 19:45 uur. Gewoon om even elkaar te zien en het filmgevoel te krijgen. Om 20:00 uur kondigen we de film aan en kun je gaan kijken, op je eigen computer of op de TV (als je een Netflix-abonnement hebt, kun je de film ook op die manier bekijken). Rond 21:50 uur gaan we verder met een nagesprek per video voor wie wil.

De links naar de film en de videogesprekken vind je de knop onderaan in deze mail.
Datum: 10 december 2020
Tijd: 20:00 (vanaf 19:45 videokoffie)
Plaats: bij jou thuis
MailPoet