logo Taizé

Taizévesper 6 december

Komende zondag 6 december is er weer een Taizévesper. Deze zondag is de tweede adventszondag. Dan nog bijna drie weken en dan is het Kerst. De adventsperiode is de weken voor Kerst en staat in het teken van Verwachting en Hoop. Ook deze keer is de vesper in ‘de Regenboog’.

In deze tijd stil sta je stil bij wie én ook bij wat je lief is. Je wil graag proberen te delen met die ander. In deze vesper proberen we momenten te vinden om na te denken hoe het allemaal de afgelopen tijd is gegaan en we vragen ons af hoe het in de toekomst gaat worden?

In ‘de Regenboog’ maken we het heel erg sfeervol. We zoeken momenten van rust, we lezen mooie teksten en luisteren naar muziek. Niet alleen piano-improvisaties tijdens voor en na, maar ook afgewisseld met mooie muziek uit Taizé. Rust, nadenken en even tot jezelf komen. Het zoeken van een rustpunt in het leven van alledag…..

De vesper begint om 19:30u. Vooraf is er pianomuziek. Natuurlijk houden we rekening met de coronaregels en vragen we u zich van te voren aan te melden via onderstaande knop.
MailPoet