2020-banner-advent

Delen onder de Regenboog

Hebt u zich weleens afgevraagd, hoe het toch gaat met……. Na de kerkdienst maakte u nog weleens een praatje met … Nu hebt u diegene al heel lang niet meer gezien.
Helaas zitten we nog steeds in de lockdownperiode en kunnen we elkaar nog niet in levenden lijve ontmoeten in De Regenboog.

Maar u maakt ondanks alles vast nog weleens iets leuks mee, ziet, of leest u vast nog weleens iets moois of bemoedigends? Mist u het ook zo om deze ervaring even te delen met een bekende bij de koffie na de kerkdienst?

Om ons verbonden te blijven voelen met elkaar starten we daarom de rubriek in de nieuwsbrief Om te delen onder de Regenboog.

Iedere vrijdag willen we u de Regenboog, dat teken van hoop en verwachting, toesturen met een bericht van iemand van u; een bericht waarin u, alsof u bij de koffie met een bekende praat, die leuke ervaring kunt delen.
Vandaag krijgt u de eerste. We willen dit voorlopig tot Pasen doen. (Mocht er voldoende animo zijn en de lockdown nog langer duren dan gaan we natuurlijk door.)

Om het een beetje in goede banen te leiden hebben we een paar spelregels:
  • uw naam wordt erbij vermeld (voor de ontvangers geldt: weten wie iets met u deelt versterkt het gevoel van verbondenheid)
  • U kiest zelf wat u wilt delen. Dit mag een tekst zijn, een lied, een mooie foto, de eerst gespotte lentebloem, een filmpje, een mooi boek, een leuke ontmoeting……….
  • U schrijft er een korte uitleg van een paar regels bij waarom u juist dit wilt delen, waarom dit u aanspreekt.
  • U stuurt dit uiterlijk op woensdag voor 18:00 uur naar omtedelen@gmail.com
  • Wij zorgen voor plaatsing
Wij kijken uit naar uw bijdrage, en met ons, u vast nu ook. Voor wie zullen de kerkdeuren de komende vrijdagen "open gaan"? U misschien?
Vandaag beginnen wij met een bijdrage ingezonden door Carel Haisma.

Het “omtedelenteam” Marlies, Kees en Anjo
Klik op het plaatje. (Klik hier als u geen plaatje ziet.)
Regenboog40dagen2021.003
MailPoet