geef-voor-je-kerk
Banner-Nieuwsbrief-Van-nu-naar-morgen-wat-is-het-je-waard-rechts
[subscriber:cf_7]

Bedankt voor uw bijdrage aan kerkbalans in het afgelopen jaar. Mede dankzij uw steun konden we verder bouwen aan een gemeenschap die omziet naar elkaar en klaar staat voor de zwakkeren in de samenleving. Ook bedankt dat u mee wilt doen met deze Digitale Opgave. Dat scheelt weer papier en extra brengen en ophalen van onze contactpersonen. Mogen we ook dit jaar op uw steun rekenen?

Het jaarthema van de Nuenense kerken is: ‘Van nu naar morgen: wat is het je waard?’ Dit jaar was alles anders, corona heeft onze agenda bepaald en bepaalt die nog. Het zoeken naar nieuwe vormen om in verbinding te blijven, heeft onze prioriteit. Alles staat in het teken van omdenken en anders doen. De nieuwe apparatuur maakt het mogelijk dat elke dienst en uitvaart met beeld en geluid thuis te zien is. Ondanks alle maatregelen proberen we toch met elkaar in verbinding te blijven, met activiteiten zoals diensten in de buitenlucht, onze digitale adventskalender, online koffiedrinken, wandelingen en koken voor een ander.

Wij geloven in de toekomst, ook in 2021 willen wij kerk zijn midden in Nuenen en in de wereld. Daarvoor hebben we ook uw steun hard nodig. Doet u ook mee met de actie Kerkbalans om dit mogelijk te maken? Dit jaar een extra urgente oproep omdat de opbrengsten voor algemene kosten sterk teruglopen, terwijl de kosten voor salaris en verwarming gewoon doorlopen. Was het acht jaar geleden nog 154.000 euro, in 2020 zitten we net op 140.000 euro. Onze suggestie is om uw bijdrage te verdelen in 85% algemene kosten en 15% voor Diaconie en ZWO. Op bijgaand formulier kunt u invullen hoeveel en waaraan u dit jaar wilt geven. Uw bijdrage komt geheel ten goede aan de Protestantse Gemeente Nuenen. Mogen we opnieuw op uw steun rekenen?

Met vriendelijke groet,
krabbel
Hans Laros
Voorzitter kerkenraad

P.S. U kunt uw gift aftrekken van de inkomstenbelasting. Wilt u uw gift zonder drempel kunnen aftrekken? Leg uw gift dan vast in een periodieke overeenkomst voor minimaal vijf jaar. Albert Zweers van de Actie Kerkbalans kan u er alles over vertellen.
voorkant folder
Onderstaand formulier graag invullen en terugsturen
door deze mail te beantwoorden

(graag controleren en eventueel aanvullen)
Telefoonnummer: [subscriber:cf_1|default:...]
E-mailadres: [subscriber:email]

Mijn bijdrage aan de Protestantse Gemeente Nuenen in (2021)

Algemene kosten:  € ………… per maand / kwartaal / half jaar / jaar
Diaconie:         € ………… per maand / kwartaal / half jaar / jaar
ZWO:           € ………… per maand / kwartaal / half jaar / jaar

Totaal in 2021

Algemene kosten:  €…………
Diaconie:         €…………
ZWO:           €…………

Graag uw bijdragen overmaken naar de volgende rekeningen onder vermelding van ‘Kerkbalans 2021’.

Algemene kosten: NL65 INGB 00010 64492
t.n.v. PGN te Nuenen
Diaconie: NL03 INGB 00051 66865
t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente te Nuenen
ZWO: NL82 RABO 03737 38609
t.n.v. Diaconie PGN inzake ZWO
MailPoet